دانلود تحقیق درمورد نقصان پژوهشهاي آسيبشناختي امنيتي
با دانلود تحقیق در مورد نقصان پژوهشهاي آسيبشناختي امنيتي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق نقصان پژوهشهاي آسيبشناختي امنيتي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق نقصان پژوهشهاي آسيبشناختي امنيتي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد نقصان پژوهشهاي آسيبشناختي امنيتي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه
درباره ضرورت و كاربرد هنجار در جوامع امنيتي و اطلاعاتي تاكنون كمصحبت نشده است چون هيچ جامعهاي در حوزه واقعيت نميتواند بينياز از هنجار باشد. اين الزام براي جوامع امنيتي با توجه به اين امر كه منطق غالب در فعاليت اطلاعاتي، استدلال ميباشد از ويژگيهاي واقعي اطلاعات است بنابراين جامعه اطلاعاتي كه در آن سهم روابط سالم و منطقي لحاظ نگردد كمكي به پيشرفته امنيت نميكند (كنبوث 1370، 54-53)
هنجارها در هر دستگاه امنيتي تصويري هستند از نظم حاكم بر روابط و ضرورتها با توجه به نظام يا نظامهاي فكري رايج در آن جامعه. بعبارت ديگر، هنجارها بازتاب تصوراتي از ضرورتها و انتظارات سياسي (image of reality) هستند كه در يك دستگاه امنيتي وجود دارد و بر همين اساس بخشي از دانش آسيبشناسي به شمار ميروند. بنابراين اگر محصول سيستم اطلاعاتي برخودار از دانش آسيبشناسي نباشد سالم قلمداد نميشود «چون دايره سالم و ناسالم بودن نتيجه، بسي گشادهتر از دايره اصولي و غيراصولي بودن محصول حاصله است؛ نه هر چه سالم است اصولي است و نه هر چه غيراصولي است لزوماً نادرست است[1]».
در يك محصول اطلاعاتي غرض از اصولي بودن حرف، سالم بودن آن نيست كه اجازه داشته باشيم به هر شيوهاي كه درست تشخيص ميدهيم بدنبال دستيابي به آن باشيم، بلكه در اين مسير، بايد اصولي را رعايت كنيم كه مورد قبول حوزه خاصي از اخلاق اطلاعاتي است. اين امكان هم وجود دارد كه در اين راستا موفق نباشيم چون فعاليتهاي پنهان بسياري را ميتوان در تاريخ دستگاههاي امنيتي ذكر كرد كه در عين اصولي بودن، در گذار زمان ناسالم بودهاند. بنابراين وقتي صحبت از هنجار ميكنيم به مجموعهاي از قانونمنديها توجه داريم كه رفتهرفته در طول زمان، ضمن كشف روابط حاكم بر طبيعت دستگاههاي امنيتي حاصل شدهاند و اكنون هر نوع تغييري در حوزه آنها ناگزير بايد از قانونمنديها متأثر شوند؛ يعني اگر كسي را بعنوان بازجو يا رهبر علميات پنهان ميشناسيم، فردي را در ذهن داريم كه فعاليت حرفهاي و تخصصي او مبتني بر قانونمندي و هنجارهاي شناخته شدهاي است كه در پيكره يك فعاليت نظامند اطلاعاتي و ضد اطلاعاتي شكل گرفته است.
[1] - آقاي حسين عصارياننژاد عضور هيأت علمي دانشكده علوم و فنون فارابي و دانشجوي دوره دكتري در مقطع پژوهش ميباشند.