دانلود تحقیق درمورد حال و آیندهی اینترنت
با دانلود تحقیق در مورد حال و آیندهی اینترنت در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق حال و آیندهی اینترنت را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق حال و آیندهی اینترنت ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد حال و آیندهی اینترنت
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:45 صفحه
قسمتی از فایل:
متنِ حاضر، بازنوشته و کاملشدهی سخنرانیام به تاریخ 13 آبان 1381 در نشرِ تاریخ است و چون کلیهی اطلاعاتی را که راجعِ به تاریخِ اینترنت میدهم مستقیماً از دهها سایتِ اینترنتی گرفته شده، حاصلی ندیدم تا صدها نشانی را که ورقزنهای اینترنتی بهسادگی بر روی وِب پیدا میکنند، بهعنوانِ منبعهای کتابشناختی ذکر کنم. ضمناً وقتی مینویسم «ده سال پیش»، مراد «ده سال پیش از 1381 است».
برای ژاک دوفْرِن، اگرچه «رایانه، دستگاهی است که تاریخِ آن با تاریخِ اندیشه و روحیهی غرب یکی است، امّا باید نیای کهن آن را در چین و در قطبنما سراغ گرفت، دستگاهی که عقربهی آن همواره شمال را نشان میدهد، مگر آنکه خطهای نیروی میدانِ مغناطیسی زمین واژگون شوند، اتفاقی که ظاهراً در گذشتههای دور افتاده است». و: «شمال، جنوب: دو وضعِ متفاوت، 0 و 1... کیهاننوردی را فرض کنیم، با حافظهی عالی و مجهز به یک قطبنما که از ردیف درازی از سیارههای کوچک عبور کند که میدان مغناطیسیشان گاه در یک جهت است و گاه در جهتِ دیگر. نقشی که این سیارهها، در پایان سفر، در حافظهی او بر جای خواهند گذاشت، ردیفی از N-ها (برای شمال) و S-ها (برای جنوب) خواهد بود، دو وضعِ متفاوت که میتوانیم یکی از آنها را 0 و دیگری را 1 بنامیم. امّا میشود بهجای این سیارهها، ردیفی از یاختههای زنده را نیز تصور کرد که آنها نیز دو قطبیاند: 0 و 1.»قطبنما که برای نخستین بار در کتابِ سو کوئینِ فیلسوف به نامِ فرمانروای درهی شیطان، در سدهی ششم پیش از میلاد، به آن اشاره شده است [1]، در سدهی 12 از رهگذرِ جهانگردانِ عرب به اروپا میرسد. یکصد سال بعد، رِیموُنْد لویه، فیلسوف کاتالونیایی، در رسالهیی به نامِ صنعت اختصار، طرحی از منطقِ صوری را به شکلِ ماشینی برای استدلال میپردازد. کمتر از چهار سدهی بعد، در 1645، بْلِز پاسْکال، فیلسوف فرانسوی، نخستین ماشین حساب را میسازد، ماشینی که بهتعبیرِ خودِ او، «بهتنهایی و بیآنکه به نیتِ خاصِ استفادهکننده نیاز باشد، کلیهی عملیاتِ ریاضی را که در طبیعت ممکن است، انجام میدهد.» یک سال بعد، در 1646، ویلْهِلْم لایبْنیتْس به دنیا میآید که ضمنِ کشف نظامِ دوتایی (که بهجای ده انگشتِ نظامِ معروفترِ دهتایی – معروفتر تا کی؟ – فقط دارای دو عددِ 0 و 1 است) و تکمیلِ ماشینِ حسابِ پاسکال، در جستجوی زبانِ جهانشمول، پایههای منطقِ صورییی را پی میریزد که امروزه شالودهی نحوِ رایانههاست. یک قرنونیم دیگر و جوُرْج بول، منطقدانِ انگلیسی، با تکمیلِ طرحِ لایتنیتس، فرضیهیی را اعلام میکند که بنا بر آن، «آنچه بر عملیاتِ استدلالی ذهن حکم میراند، شماری از قانونهای جبری است، همانندِ قانونهای حاکم بر عملیاتِ آشنای جمع و تفریق و ضرب و تقسیم و...» بدینسان، استدلال به حساب و منطق به جبر فروکاهش میدهد.