در این درس دانش آموزان با همان ترکیب گروه قبلی خود، درباره نگهداری باقی ماندههای مواد غذایی و پاکیزگی محیط خود تصمیم گیری میکنند. همچنین با انجام فعّالیّتهایی اثر آب بر مواد و همچنین اثر مواد بر هم را تجربه کرده و با جداسازی مواد دور ریختنی با ...
0
8.4k
در این درس دانش آموزان با همان ترکیب گروه قبلی خود، درباره نگهداری باقی ماندههای مواد غذایی و پاکیزگی محیط خود تصمیم گیری میکنند.
همچنین با انجام فعّالیّتهایی اثر آب بر مواد و همچنین اثر مواد بر هم را تجربه کرده و با جداسازی مواد دور ریختنی با نقش خود در حفظ محیط زیست آشنا میشوند. آنان همچنین آموختههای خود را با ساخت وسیله، طرّاحی آزمایش و به کارگیری آنها در کلاس و خارج از مدرسه نشان میدهند.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 8 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ دانش آموز تفاوت نگه داری مواد خوراکی در جای خشک و جای نمناک را بفهمد.
✅ دانش آموز بفهمد مواد غذایی مختلف را در کجا باید نگه داشت.
✅ دانش آموز روش پاک کردن و از بین بردن چربیها را یاد بگیرد.
✅ دانش آموز طریقه جداسازی مواد مختلف را بفهمد.
✅ دانش آموز با بازیافت کردن مواد دور ریز آشنا شده و دوباره از آنها استفاده کند.
همچنین با انجام فعّالیّتهایی اثر آب بر مواد و همچنین اثر مواد بر هم را تجربه کرده و با جداسازی مواد دور ریختنی با نقش خود در حفظ محیط زیست آشنا میشوند. آنان همچنین آموختههای خود را با ساخت وسیله، طرّاحی آزمایش و به کارگیری آنها در کلاس و خارج از مدرسه نشان میدهند.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 8 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ دانش آموز تفاوت نگه داری مواد خوراکی در جای خشک و جای نمناک را بفهمد.
✅ دانش آموز بفهمد مواد غذایی مختلف را در کجا باید نگه داشت.
✅ دانش آموز روش پاک کردن و از بین بردن چربیها را یاد بگیرد.
✅ دانش آموز طریقه جداسازی مواد مختلف را بفهمد.
✅ دانش آموز با بازیافت کردن مواد دور ریز آشنا شده و دوباره از آنها استفاده کند.