دانلود تحقیق درمورد مقدمه ای بر پایگاه داده فازی

دانلود تحقیق درمورد مقدمه ای بر پایگاه داده فازی

0 6.3k
دانلود تحقیق درمورد مقدمه ای بر پایگاه داده فازی

با دانلود تحقیق در مورد مقدمه ای بر پایگاه داده فازی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مقدمه ای بر پایگاه داده فازی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مقدمه ای بر پایگاه داده فازی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مقدمه ای بر پایگاه داده فازی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:20 صفحه

قسمتی از فایل:

چکیده

پس از ابداع نظریه فازی در توسط پروفسور لطفی زاده، کاربردهای این نظریه در حیطه های متفاوت علم کامپیوتر مورد توجه محققان قرار گرفت. یکی از این زمینه ها مربوط به کاربرد نظریه سیستم های فازی در پایگاه های داده، بازیابی اطلاعات و سیستم های خبره و پایگاه دانش است. این سه حیطه در خیلی از جهات مشابه هم می باشند، اما تفاوت هایی نیز دارند. اما مهمترین مسئله ای که در پایگاه های داده فازی مطرح می شود، نحوه مواجهه با پدیده عدم قطعیت است. راهکارهای بسیاری برای حل این مسئله ارائه شده است که در این گزارش مهمترین رویکرد های پایگاه داده فازی و راه حل هایی که برای مدل سازی پایگاه های داده فازی ارائه شده است مورد بررسی قرار می گیرند.


 

1.    مقدمه

در سال 1965 در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی پروفسور لطفی زاده تئوری مجموعه های فازی و منطق فازی را مطرح کرد، که در نتیجه آن در سال 1977 تئوری امکان[1]، شکل گرفت. این تئوری برای مواجهه شدن با اکثر پدیده های جهان واقع که در آنها عدم قطعیت وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد.  پس از آن که زاده در آن سالها تئوری خود را مطرح نمود، گردهمایی ها و کنفرانس های بسیاری در طول این سال ها در زمینه گسترش مفهوم عدم قطعیت و کاربرد این نظریه در زمینه های گوناگون صنعتی برگزار گردید و مقالات علمی زیادی در ژورنال ها به چاپ رسید.

یکی از کاربردهای نظریه فازی در زمینه پایگاه داده فازی است که موضوع این گزارش می باشد. این گزارش شامل 3 قسمت می باشد. در بخش اول نظریه فازی به صورت بسیار خلاصه معرفی شده است. در این بخش آن دسته از مفاهیمی که در دو قسمت بعدی مورد نیاز است آمده است. برای مطالعه بیشتر در مورد مفاهیم نظریه فازی رجوع کنید به [2]. در بخش دوم مهمترین رویکرد هایی که برای پایگاه های داده رابطه ای فازی مطرح شده است، معرفی شده اند. مراجع مطالب این قسمت [2]، [3] و [4]  می باشد. در قسمت سوم نیز مهمترین رویکردهایی که برای مدل سازی پایگاه های داده فازی و توسعه نمودار موجودیت رابطه ارائه شده است معرفی شده اند. مهمترین مراجع این قسمت  [3] و [4] می باشند.

2.    مقدمه ای بر نظریه فازی

در منطق کلاسیک عضویت در یک مجموعه به صورت صفر و یک در نظر گرفته می شود؛ بدین صورت که در صورتی که عضوی در یک مجموعه وجود داشته باشد با 1 و در غیر این صورت با 0 نشان داده می شود. و در حقیقت درجه عضویت تابعی است که برد آن عضو مجموعه {0،1} می باشد. اما از طرف دیگر در منطق فازی، مفهوم درجه عضویت در یک مجموعه به بازه [0, 1] گسترش می یابد. مفهوم منطق فازی از آن جهت مورد توجه قرار می گیرد که در جهان واقع نیز بسیاری از استدلال ها و دلایل بشر، جنبه عدم قطعیت و تقریبی دارد.

تعریف مجموعه فازی: یک مجموعه فازی روی یک مجموعه مبدا[2] X مجموعه ای از جفت های

به صورتی که  تابع درجه عضویت[3] عضو فازی  مجموعه A نامیده می شود. تابع درجه عضویت می تواند هر یک از مقادیر حقیقی بین 0 و 1 را بپذیرد.

 : بیانگر این است که x قطعا به مجموعه فازی A تعلق ندارد.

: بیانگر این است که x قطعا به مجموعه فازی A تعلق دارد.

در زیر مثالی آمده است از یک مجموعه فازی؛ اگر مفهوم جوانی را به عنوان یک مجموعه فازی در نظر بگیریم و x، مقادیر سن در مجموعه اعداد طبیعی باشند. یک نمایش از این مجموعه فازی می تواند مشابه زیر باشد. در شکل شماره 1 نمایشی از سه مجموعه فازی جوانی، میان سالی و پیری آمده است.



[1] Possibility theory

[2] Universe of discourse

[3]  Membership degree

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر