دانلود تحقیق درمورد مگس زيتون
با دانلود تحقیق در مورد مگس زيتون در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مگس زيتون را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مگس زيتون ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد مگس زيتون
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:21 صفحه
قسمتی از فایل:
اهميت اقتصادي:
لارو مگس زيتون با تغذيه از گوشت ميوه، باعث ريزش ميوه ها قبل از برداشت، كاهش كيفيت روغن زيتون و ورود قارچهاي پاتوژن از محل سوراخ ورودي لاروها شده كه اسيديته داخل ميوه ها به ميزان دو تا چهار برابر افزايش مي يابد. نوع خسارت بستگي به نوع واريته ميوه دارد. اگر ميوه ها از واريته هاي كنسروي باشد تمام ميوه آسيب مي بيند و بازار پسندي محصول به واسطه خسارت مستقيم لاروها از بين مي رود. يك لارو 150-50 ميلي گرم از گوشت ميوه را بسته به رقم ميوه مورد مصرف قرار مي دهد.
ريزش ميوه ها با افزايش وزن و ميزان روغن در ميوه هاي باقي مانده تا حد زيادي جبران مي شود. همچنين اگر لاروها در اوايل دوره زندگي بميرند با وجود علائم سوراخ شدگي، ميوه مي تواند به رشد طبيعي خود ادامه دهد.
كاهش محصول توسط مگس زيتون در ايتاليا حدود 38 درصد توليد در بين سالهاي 55-1953 و حدود 19 درصد در طي سالهاي 76-1974 تخمين زده مي شود. همچنين در يوگسلاوي كاهش محصول 30 درصد و در سوريه 25 درصد بوده است. در يونان اگر مبارزه شيميايي صورت نگيرد، خسارت گاهي به 40-30 درصد نيز مي رسد ولي اقدامات شيميايي خسارت را در حدود 5 درصد نگهداشته است.
يكي ديگر از مهمترين مواردي كه در مورد اين مگس وجود دارد انتقال باكتري مولد گال زيتون Pseudomonas savastanoi است.
اهميت قرنطينه اي:
اين گونه به ميوه هاي ساير جنسها به جز Olea حمله نمي كند و بنابراين تنها به ميوه زيتون به صورت اقتصادي خسارت مي زند. به خاطر اينكه اين گونه درتمام كشورهاي زيتون خيز اروپا ديده مي شود بنابراين نمي تواند داراي اهميت قرنطينه اي در اين مناطق باشد. البته احتمال رشد آفت در ساير ميوه ها وجود دارد. اين گونه با توجه به افزايش سطح زير كشت زيتون در ايران و آلودگي تقريبا تمام كشورهاي زيتون خيز همسايه به اين مگس از اهميت دوچندان برخوردار است.
ميزبانها:
در شرايط آزمايشگاهي مگس زيتون روي كليه گياهان خانواده Oleaceae تخمگذاري و رشد مي نمايد. در طبيعت فعاليت تخمگذاري و تغذيه لارو آفت تنها محدود به ميوه هاي جنس Olea spp. ، وحشي و زراعي است ولي مراحل ديگر زندگي شامل تغذيه بالغين و جفتگيري ممكن است روي ساير گياهان اتفاق افتد.
مناطق انتشار:
اين گونه در تمام كشورهاي زيتون خيز حاشيه درياي مديترانه وجود دارد و در سمت شرق تا هندوستان و در سمت غرب تا جزاير قناري مشاهده مي شود. اين آفت در مناطقي كه ميوه زيتون بومي نيست و زيتون به عنوان يگ گياه جديد معرفي مي شود (آمريكاي جنوبي و مركزي، كاليفرنيا، آريزونا، مكزيك، السالوادور و امريكاي جنوبي،آرژانتين، شيلي، پرو، اروگوئه، آسياي مركزي(چين) و استراليا) هنوز گزارش نشده است.
اروپا: كرواسي، شوروي سابق، روسيه، يونان، ايتاليا، مالت، پرتغال، اسپانيا، سوئيس، فرانسه و يوگسلاوي
آسيا: قبرس، گرجستان، آذربايجان، ارمنستان، هند، اسرائيل، اردن ، لبنان، پاكستان سوريه و تركيه
آفريقا: الجزاير، آنگولا، مصر، اريتره، اتيوپي، كنيا، ليبي ، مراكش، آفريقاي جنوبي، سودان و تونس