دانلود تحقیق درمورد غزل
با دانلود تحقیق در مورد غزل در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق غزل را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق غزل ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد غزل
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:12 صفحه
قسمتی از فایل:
گروه تلفيق اوحدي خواجو عماد سلمان
انسان شاعر ايراني در ارتباطي زايا و پوينده در بارآوري و باردهي متقابل از "عشق" مايه مي ستاند وآن را در خميره "غزل" (منبع فرهنگ عاشقانه) شکل مي بخشد . از اين بابت کندو کاو در گرايش عميق ايرانيان به سرايش واز بر کردن غزل شايان دقت بسياراست . ايرانيان همواره تمايل ويزه اي به سرودن و از بخوانند "غزل" ابزار مي داشته اند واکنون هر بيشتراين "مقوله" رابکاويم اعتقادمان محکم ترمي شود که : گزينش هنرمندانه ملت ما بي پايه نبوده و
نيست همواره - عزيز اي مشعر- عوامل سنجابي اين گونه را رهبري کرد و مي کند چرا که "غزل" دربردارنده ظريف ترين ودقيق ترين نکات شاعرانه.عرفاني.نمادين وملموس زندگي بوده است که هرگز و هنوزه دگرگوني هاي اخلاقي غيره نتوانسته است بر اين نکات ونماد ها تاثير زرف بجاي گذارد .
معناي غزل :
معناي کلمه "غزل" در فرهنگهاي فارسي به صورت "رشتن " "ريسمان" و مجازا به "سخن گفتن با زنان .عشقبازي . حکايت کردن از عشق و عوالم جواني . سخن گفتن دروصف زنان .سرودن و..." آمده است .شيوه ي بيان درغزال همچون سايرشعرهاي غنايي وغرامي وبزمي به پيروي از مضمون و موضوع غزل تا حدي پوشيده و در پرده است : غزلسرا با به کار گرفتن واژه هاي خوش آهنگ و نرم وبا طرزبيان لطيف مخاطب غزل را ترغيب مي کند که دنباله تخيلات اورا درذهن وضميرخود بگيردوبا گشودن گره هاپيچيده مضمون و لفظ . التذاذ بيشتري ببرد . وبه طور خلاصه غزل کلامي است موزون با قافيه .خيال انگيز وبا مضموني عاشقانه وغنايي که حاکي از احساس خصوصي ودروني شاعر است با بياني لطيف وزباني فشرده . همين جا و بلافاصله بايد اضافه کرد که تعريف و تعبير غزل بدين گونه است تمام تغزلهاي مبتذل وبي جان وبي حال راهم که مقدار آنها هزاران برابرغزلهاي نغز وشور انگيز وشعور انگيز است در بر مي گيرد.
علت آن است که غزل که شاخص ترين نوع شعر است وبه طورکلي شعر وهنر براي جلوه گري که لازمه آن زايشي باشکوه وحياتي استوار وبا عزت است به تمهيد مقدماتي نياز دارد نه قابل شمارش است ونه تعريف پذير.
يک نوع ادبي نمي تواند نمونه پيش ساخته داشته باشدمگراين که ابتذال جزو آن باشد . قريحه وذوق والاوسرشار . سليقه ي ديدن . کشف وانتخاب.آرايش بديع زيبا شناختي وغرابت و تازه جويي طبع ناآرام در لحظه ناگهان و بسيار عواملي قاعده ناپذير ديگر اگر بتوانند از لحظه انعقاد نطفه غزل تا هنگام به عرصه رسيدن آن غزل همراهي وهمزماني مناسب داشته باشند آن وقت مي توان اميد وار بود که شعري زنده و ماندگار آفرينش يافته است و بخشي از همکاريهاي مربوط به مقدمات طبيعي (مثل طبع وذوق قريحه وسليقه ديدن و کشف )وتکنيکي(مثل طرزآرايش وانتخاب متناسب ومناسب وتبحر در کلام)