دانلود تحقیق درمورد تغذيه و ورزش
با دانلود تحقیق در مورد تغذيه و ورزش در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تغذيه و ورزش را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تغذيه و ورزش ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد تغذيه و ورزش
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:99 صفحه
قسمتی از فایل:
نام درس: تغذيه و ورزش
سرفصل:
- مرور اصطلاحات ، مفاهيم و تعاريف تغذيه .
- آشنايي با دستگاه گوارش ، اعمال ، ترشحات و حركات آن .
- بررسي رابطهي كربوهيدراتها ، چربيها و پروتئينها با فعاليتهاي مختلف ورزشي
- بررسي رابطه مصرف آب و الكتروليتها با فعاليتهاي ورزشي
- بررسي رابطه مواد معدني و ويتامينها با فعاليتهاي ورزشي
- بررسي رابطه تغذيه با نوع و مدت با فعاليتهاي ورزشي
- بررسي رابطه ميزان مصرف غذا و تأمين كالري با نوع و مدت فعاليتهاي ورزشي
- آشنايي با برنامههاي غذايي ورزشكاران در رشتههاي مختلف ورزشي
- بررسي نظريهها و يافتههاي مربوط به تغذيهي ورزشكاران
ارزشيابي: آزمون ميانترم 4 نمره
كنفرانس 3 نمره
آزمون پايان ترم 13 نمره
منابع:
اصطلاحات ، تعاريف و مفاهيم:
1- كالري و كيلوكالري:مقدار انرژي حرارتي كه يك گرم آب را يك درجه سانتيگراد بالا برد .
مقدار حرارتي كه يك كيلوگرم آب را يك درجه سانتيگراد افزايش دهد.
2- متابوليسم: سوخت و ساز
3- متالوليسم پايه: حداقل انرژي براي زنده بودن كه صرف اعمال حياتي فرد ميشود . مثل : قلب ، اعصاب و معده
4- نسبت تعادل تنفسي:
5- هيدروليز: واكنشي كه در آن يك ماده توسط آب شكسته و به مولكول سادهتري تبديل گردد .
6- PH: غلظت يون هيدروژن در مايعات بدن PH بالاي 7 قليايي ، پايين 7 اسيدي و 7 خنثي .
7- تامپون (بافر): هر مادهاي كه از تغييرات سريع يون هيدروژن (PH ) جلوگيري كند .
8- الكتروليتها: يونهاي با بارهاي مثبت و منفي كه در بدن ايجاد فشار اسمزي كنند و يا پيامهاي عصبي را ارسال كنند .
9- يونيزه: تبديل يك ماده به مواد تشكيل دهنده خودش .
10- انتشار ماده: جابجايي مواد بدون صرف انرژي
11- انتقال فعال:
12- انتشار تسهيلشده: همان انتشار ساده است ولي يك ماده كمكي دارد . مثل انسولين كه به قند كمك ميكند به داخل سلول انتقال يابد .
13- اسمز و فشار اسمزي:
14- واكنشهاي آنابوليكي:
15- واكنشهاي كاتابوليكي:
16- تعريف علم تغذيه(Nutrition): علمي كه كمك ميكند مواد غذايي را بهتر بشناسيم ، نيازها را بهتر برآورده كنيم تا به حد اعلاي سلامتي برسيم .
17- غذا(Food) و ماده غذايي(Nutrient): آب غذا و ماده غذايياش يك شكل دارد .
18- جيره غذايي: به آنچه كه فرد ظرف 24 ساعت مصرف ميكند كه به شغل ، ميزان فعاليت ، جثه ، وضعيت و محيط فرد بستگي دارد .
19- مواد سازنده غذا و نقش كلي آنها در بدن: