دانلود تحقیق طرح توجیهی فنی اقتصادی گاوداری شیری
تقاضا
توليد و تأمين گوشت
گاوها مواد غذايي موجود در خوراك كم ارزش مانند علو فه ها را به شیر و گوشت، با ارزش غذايي بالا تبديل مي كنند . اين دو محصول بسيار خوش طعم ، براحتي قابل هضم و بسادگي قابل فروش هستند .با توجه به رشد سريع جمعيت و نياز روز افزون كشور ما به مواد پروتئيني به خصوص شیر و گوشت كه يكي از مواد غذايي پر مصرف ميباشد توليد هر چه بيشتر اين ماده با ارزش از لحاظ اقتصادي و مالي مقرون به صرفه خواهد بود .
طبق نظر FAO مصرف پروتئین حیوانی در ایران 17 گرم است در حال که در بیشتر کشورهای دنیا 29 گرم و حتی بالاتر از 40 گرم می باشد
اهداف طرح:
1-هدف این پروژه تآسیس کردن گاوداری 15 رآس مولد به منظور تولید شیر وفروش تلیسه ها، فروش گوساله های نر پرواری و در نهایت ایجاد اشتغال در روستا می باشد.
2-تامين مقداري از شیر مورد نياز منطقه با هدف افزايش بهره وري در گاوداری و جلوگيري از اتلاف سرمايه توليد كنندگان