دانلود مقاله دانستني هايي از تغذيه

دانلود مقاله دانستني هايي از تغذيه

0 7.4k
دانلود مقاله دانستني هايي از تغذيه

با دانلود مقاله در مورد دانستني هايي از تغذيه در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله دانستني هايي از تغذيه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله دانستني هايي از تغذيه ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد دانستني هايي از تغذيه

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:4 صفحه

قسمتی از فایل:

 رژيم غذايي و مراقبت تغذيه ايي امري بسيار ضروري مهم است كه بايد به آن توجه شود تا :

1 .  سلامت بدن حفظ شود.

2.  بيماريهاي كه در اثر سوء تغذيه بوجود مي آيد پيشگيري شود.

3. قدرت روحي و جسمي حفظ شود.

تحقيقات نشان داده است افرادي كه از عمر طولاني تري بر خوردارند داراي خصوصيات زير هستند:

v      هر روز بطور مرتب صبحانه مي خورند.

v      در هر وعده حجم غذاي كمي مصرف مي كنند.

v      همواره وزن ثابتي دارند.

v      ميوه و سبزي در برنامه غذايي روزانه آنها وجود دارد.

v      چربي و مواد غذايي چرب كمتر مصرف مي كنند.

v      از مصرف نمك و مواد غذايي شور به مقدار زياد خودداري مي كنند.

چگونه مي توانيد يك برنامه غذايي مناسب داشته باشيد:

ابتدا بايد بدانيد كه از چه مواد غذايي و به چه مقدار بخوريد تا سلامتي خود را حفظ كنيد. بطور كلي نيازهاي غذايي بدن شامل انرژي، پروتئين، چربي ، ويتامينها، مواد معدني و آب است.

1- قندها و مواد نشاسته ايي :

با افزايش سن، سوخت و ساز مواد قندي و نشاسته ايي كاهش مي يابد و تحمل بدن نسبت به قندها تغيير مي كند.

مواد قندي و نشاسته ايي به مقدار زياد و به عنوان منابع اوليه و مهم انرژي براي بدن مورد نياز هستند. بيش از نيمي از انرژي بدن از مواد نشاسته ايي مثل برنج، نان ، غلات و حبوبات تامين كنيد.

سبزيها، دانه ها و ميوه علاوه بر اينكه مواد قندي هستند ويتامين و فيبر نيز دارند.

v      غلات سبوس دار و نان هاي تهيه شده از آرد سبوس دار حاوي فيبر بالايي هستند . بهتر است از اين مواد استفاده كنيد.

2- پروتئين :  محل ذخيره پروتئين عضلات هستند. مقدار پروتئين بدن در دوره سالمندي كم مي شود. بنابراين در اين دوره پروتئين بيشتري مصرف كنيد.

v      سوء تغذيه پروتئين به سيستم دفاعي بدن آسيب مي رساند. و بدن را مستعد ابتلاء به بيماري مي كند.

v      گوشتهاي كم چربي، مرغ، ماهي، تخم مرغ، فرآورده هاي لبني بدون چربي يا كم چرب غلات و حبوبات از منابع كم كالري و با كيفيت بالاي پروتئين مي باشند.

مصرف 3-2 بار ماهي در هفته مي تواند خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي و آلزايمر را كاهش دهد.

3- چربي با افزايش سن، بر مقدار چربي بدن افزوده مي شود.

مصرف زياد چربي باعث افزايش خطر ابتلاء به چاقي ، بيماريهاي قلبي، عروقي، فشارخون بالا، دیابت و برخي از سرطانها ميشود. 


4,000 تومان