دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟

0 6.4k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟

جهت دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟ با قیمت بسیار مناسب با ما همراه باشید.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟ با مشخصات 25 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟ را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به خوردن شیر وتغذیه مناسب ترغیب کنم؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:25 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

چکیده

در روند سلامت تغذيه افراد جامعه, از سوي متخصصان علم تغذيه و سازمان هاي بهداشتي بين المللي از جمله سازمان بهداشت جهاني, مصرف شير و فراورده هاي آن همواره وبراي تمامي گروه هاي سني توصيه شده است. شير به عنوان يک ماده ي مغذي شامل ترکيبات اصلي از قبيل کلسيم, فسفر, سديم, پتاسيم و آهن است که در رشد جسمي و فکري افراد, بسيار مفيد بوده و مصرف آن از دوران کودکي به افزايش تمرکز و حواس کمک کرده و سبب پيشگيري از بسياري از بيماري ها همچون پوسيدگي دندان ها و استخوان ها در دوران بزرگسالي مي شود.نتايج مطالعات انجام شده توسط انستتيو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور نشان داد که 90 درصد از خانوارهاي ايراني کمتر از 90 درصد از کلسيم مورد نياز بدن را دريافت مي کنند. به عبارتي 90 درصد از خانوارهاي ايراني با کمبود کلسيم مواجه هستند. مطالعه ياد شده حکايت از آن داشت که خانوارهاي ايراني شير را کمتر از ساير فراورده هاي لبني مصرف مي کنند.مطالعات نشان مي دهد که مصرف شير مايع طي سال 90 در ايران به طور متوسط 14 درصد کاهش يافته است.شير بايد در وعده هاي غذايي گنجانده شود چون شير به علت اينکه سرشار از انرژي و حاوي بسياري از ويتامين هاست به عنوان غذايي کامل در نظر گرفته مي شود بنابراين بايد بسياري از مواد خوراکي که ارزش عذايي زيادي هم ندارند نظير سوسيس, کالباس, چيپس و نوشابه حذف شده و به جاي آن شير جايگزين شود.دانش آموزان بايد در اين سنين هر روز از خانواده ي شير و لبنيات 3 واحد مصرف کنند, هر يک ليوان شير, ماست, کشک مايع رقيق, يک سوم ليوان کشک غليظ, به اندازه دو قوطي کبريت پنير, 1/5 ليوان بستني, اينها يک واحد لبنيات است.

کساني که کلسيم در يافت نمي کنند در آينده دجار اضافه وزن و چاقي, فشار خون و سکته هاي قلبي خواهند شد, همچنين کمبود دريافت کلسيم مي تواند زمينه سرطان ها مخصوصا سرطان روده بزرگ ار فراهم آورد.در اقدام پژوهی حاضر بنده قصد دارم دانش آموزان را به خوردن شیر و تغذیه مناسب ترغیب کنم....


8,000 تومان