دانلود اقدام پژوهی تشکیل گروه سرود و استفاده از اساتید برجسته

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم با تشکیل گروه سرود و استفاده از اساتید برجسته و تمرین و تکرار و آموزش صحیح موسیقی تا حد زیادی مشکل دانش آموزان خود را حل کنم؟

0 7.7k
دانلود اقدام پژوهی تشکیل گروه سرود و استفاده از اساتید برجسته

دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم با تشکیل گروه سرود واستفاده از اساتید بر جسته و تمرین و تکرار و آموزش صحیح موسیقی تا حد زیادی مشکل دانش آموزان خود را حل کنم ؟ با قیمت بسیار مناسب را به شما پیشنهاد میکنیم.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم با تشکیل گروه سرود واستفاده از اساتید بر جسته و تمرین  و تکرار و آموزش صحیح  موسیقی تا حد زیادی  مشکل دانش آموزان خود را حل کنم ؟ با مشخصات 29 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم با تشکیل گروه سرود واستفاده از اساتید بر جسته و تمرین  و تکرار و آموزش صحیح  موسیقی تا حد زیادی  مشکل دانش آموزان خود را حل کنم ؟  را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم با تشکیل گروه سرود و استفاده از اساتید بر جسته و تمرین  و تکرار و آموزش صحیح  موسیقی تا حد زیادی  مشکل دانش آموزان خود را حل کنم ؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:29 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

مقدمه

نشستن، برخاستن، راه رفتن، دویدن، بازی کردن و هر نوع فعالیت دیگر وی، ریتم مخصوص خود را دارد. صدا و زبان کودک نیز از موسیقی برخوردار است، به همین جهت او به صورا فطری از هر نوع حرکت و صدای موزون، زمینه و واسطه خوبی برای ایجاد عاطفه، حرکت و نشاط در کودکان است.

با توجه به آثار مثبت و سازنده سرود خوانی، این فعالیت به عنوان یکی از برنامه های هنری جذاب در مدارس پیشنهاد می شود. در این فعالیت وجه غالب و مسلط کار، سرود خوانی و هم آوایی است که حتی بدون همراهی صدای سازها و بدون ابزار موسیقی نیز قابل اجراست.

استفاده از موسیقی و سرود در مدارس و کانون های پرورشی و مراکز فرهنگی هنری، از برنامه های مفید و مثر تربیتی است که با رعایت ضابطه های خاص خود بهره مناسبی در بر دارد.

در سرود و هم آوایی ویژه مدارس و دانش آموزان آن چه باید اصل قرار گیرد صدای انسان است، یعنی صدای سازها و آلت موسیقی نباید بر صدای بچه ها مسلط باشد.

به همین منظور ابزارها و سازهای موسیقی دانش آموزان، مخصوصا کودکان، در حد امکان باید ساده و مخصوص آنان باشد. ( مانند سازهای ارف ) حتی می توان از سازهای ابتکاری و دست ساز بچه ها نیز استفاده کرد و لزومی ندارد که این سازها خیلی پیجیده و فنی باشند. مثلا از ترکیب شیشه، چوب، سنگ، فلز و اشیای دم دستی دیگر نیز می توان آن ها را ساخت.

کودکان و نوجوانان، نیازمند توجه و شخصیت دادن هستند. آن ها تمایل دارند به بهانه های مختلف مطرح شوند و مورد عنایت دیگران قرار گیرند. برنامه سرود خوانی و هم آوایی جمعی، این امکان را به سادگی در اختیار آنان قرار می دهد تا در مقابل تماشاگران و شنوندگان قرار گیرند و تشویق شوند. لذت ناشی از اجرای چنین برنامه هایی در مدارس و کانون های پرورشی به اندازه ای زیاد است که بیش تر دانش آموزان را مشتاق در برنامه های سرود خوانی می سازد.


8,000 تومان